Skip to main content

Posts

Featured

Kisah keguguran bayi pertamaku

Alkisahnya.. (kisah ni ditulis utk berkongsi dgn ibu2 diluar sana. sbb aku pun banyak tahu pasal miscarriage ni dr blog mommies2 jgk)
Ahad (11 Jan 2015)
First paper Final Exam Sem 7. Tengah jwb exam rasa mcm period. eh! Habis exam tengahari tu rasa mcm nak masuk tandas. Tetiba rasa tak sedap hati. Terkejut Allah saja yang tahu. Ada darah..Nangis2 aku dalam tandas. Minta maaf pada baby dan suami sbb tak dapat jaga baby dgn baik. Dari semalam lagi rasa xsedap hati. Naluri ibu mngkin. Maka bermulalah hari2 bleeding. Keluar tandas terus call mak. "Maa... tubik darah la.." air mata pantas je bergenang semula. Tak sanggup rasanya kehilangan baby ni walaupun baru 8 minggu bersama. "Ada silap makan ko?" Mak aku tanya kot2 aku terlupa pesan2 dia sebelum ni supaya jaga makan. "Tak dok, xtaula maren banyak jalan kot" Aku memang jaga makan. Makan makanan sunnah je. Sejak dua menjak ni kismis dgn kurma n susu anmum je peneman perut. Mungkin sebab terlalu aktif semalam…

Latest Posts

Miscarriage.

Alhamdulillah.

Peralihan

Demam. Feeling Sick.

I'm Sorry

~ 5 Years ~

apakah?

Nama itu Doa.

Tersenyumlah Wahai Hati Yang Bersedih.

laluan hidup